Vad är CrampsAWAY?

Att få kramp i låren och vaderna är vanligt och de flesta har upplevt det någon gång. CrampsAWAY är en produkt som innehåller naturliga ämnen och som stoppar kramp direkt!
CrampsAWAY är enkel att få med sig, perfekt för alla som tränar eller tävlar oavsett idrott.
CrampsAWAY ger också en skönare sömn genom att förebygga och stoppa nattkramper.

CrampsAWAY innehåller: Agave Nektar, renat vatten, patentskyddad CrampsAWAY blandning(naturliga livsmedelsyror), koncentrerat kokosvatten, naturlig apelsin smak och kaliumsorbat.

Vem får muskelkramp?

Varför får vi kramp? Ingen vet riktigt varför. Några av de kända utlösande faktorerna är uttorkning, elektrolyt-obalans, värmeutmattning och överbelastade muskler. Under många år var behandlingen baserad på principen om att ersättning av vätska och elektrolyter skulle återställa den “normala” balans som finns i muskeln, vilket skulle lindra krampen.

Trots att de flesta (om inte alla) motionärer och elit aktiva är uppmärksamma på att dricka tillräckliga mängder vätskor och elektrolyter före och under träning och tävling, upplever många den jobbiga känslan av kramp.

Hur funkar CrampsAWAY?

Det är lätt, snabbt och enkelt: Öppna en förpackning CrampsAWAY, skölj runt i munnen i ungefär 30-60 sekunder, svälj för ökad effekt.

CrampsAWAY blandning verkar omedelbart på receptorerna i tungan och munnen för att direkt hämma nerverna som orsakar muskelkramp. Ytterligare neuro-receptorer i tarmkanalen stimuleras än mer genom att svälja CrampsAWAY. Detta förlänger också effekten.

Hur kan jag ta CrampsAWAY för att förebygga kramp?

CrampsAWAY tar du när du börjar få känningar av kramp, du kan även ta CrampsAWAY i förebyggande syfte. Detta görs genom att skölja runt CrampsAWAY vätskan i munnen i 30-60sekunder och sedan svälja den, strax innan tex tävlingen börjar. Den förebyggande effekten sitter i 2-6 timmar lite beroende på vad du gör för aktivitet och din ansträngning

Den lilla påsen är enkel att öppna och det går snabbt att dricka vätskan. Dessutom är påsen liten, så den är enkel att ha med sig på träningen eller på loppet.
En CrampsAWAY innehåller 22 kalorier.

Oavsett om du idrottar professionell eller om du är en motionär är muskelkramper enormt frustrerande när de väl uppkommer. Du kan ha lagt ner mycket träning och förberedelser innan, då vill du inte bli hindrad av kramp.
Med CrampsAWAY försvinner krampen inom 60 sekunder.

Beställ CrampsAWAY !