Referenser

Jag har kört en Ironman 70.3 i Dubai. På förhand så hade jag siktat på simma sub 35 min. Så efter ett lite kortare insim som uppvärmning, ställde jag mig mitt i gruppen 30-35min. Avsaknaden av 1000 meters bojen skapade även en känsla av att man inte kom framåt. Men tillslut lyckades man ta sig upp på stranden och växlade in på 37 minuter. Så med tanke på vågorna så är jag nöjd med med min simdel. Halvvägs in i cyklingen hade jag en snittfart på 33.44km/h och en bra känsla. Men efter vändningen så visste man att det skulle vara vind i ryggen. Så det var en riktigt skön känsla när känslan är att man håller igen, men ser att man ändå ligger över 40km/h. Under löpningen känner jag hur värmen tar ut sin rätt och tappar lite fart hela vägen. Jag krampar och tar en CrampsAWAY och krampen försvinner direkt. När jag korsar mållinjen jag får en tid på 2:02 på momentet och en totaltid på 5:18:27.
Jag satte nytt personbästa med 2 minuter och kommer på alla lopp i framtiden ha med mig CrampsAWAY och ta en i förebyggande syfte också.
Linus Allvin, triathlete

 

Jag är en glad motionär med en inbyggd tävlingsinstinkt från jag började med bågskytte vid 10 års ålder. Sedan 3 år tillbaka är det löpning som gäller och då gärna långa utmanande lopp för att höja motivationen och testa mina egna gränser av vad kroppen fixar.
Nu senast var det Sandsjöbacka trail Black & White 25k. Då springer man 25k på kvällen i pannlampans sken för att sedan ta sig an samma sträcka dag två fast i dagsljus. Under dessa 50k fick jag ta del av teknisk trail, många, långa och jobbiga stigningar samt även, tack och lov, fått möjligheten att bekanta mig med CrampsAWAY.
Och jag är verkligen förstummad över hur denna ”hutt” verkligen fungerade. Både vader och baksida lår fick verkligen bekänna färg, speciellt under dag två i stigningarna, så det var bra slitigt med stumma ben och krampkänningar men efter jag tagit CrampsAWAY så släppte allt och energin kom tillbaka. Överraskande snabba ben och 18 min snabbare in i mål än dag 1 på samma sträcka 😊. Inte bara stor seger över min egen prestation utan jag intog även platsen överst på pallen. Och helt klart hade CrampsAWAY ett finger med i spelet.
Ulrika Sjöwall, tidigare bågskytt i Världsklass och nu långdistans löpare

 


Ive been working as a professional tenniscoach for over 8 years after ending my own professional playing career. From my own career, with the highest ranking of number 2 in the world, I know how tough the sport is mentally, tactically and physically.
When my players are competing in tough tournaments with hot or humid conditions I suggest players to have CrampsAWAY in the bag. I know for fact it has helped my players on a few important occasions.
Magnus Norman, Coach of Stan Wawrinka and co founder of Good to Great Tennis Academy 
Som triathlete har jag väldigt många timmar av träning bakom mig. Dagen då det är tävling och dags att möta andra vill jag kunna känna mig säker och fullt fokuserad. Innan jag hittade och började ha med mig CrampsAWAY var jag alltid orolig att få kramp under loppet.
Nu kan jag göra mitt jobb och veta att i fickan ligger det som räddar mig om det skulle krampa någonstans. Jag har tagit CrampsAWAY på både träning och tävling och det har gjort att krampen försvunnit.
Robin Thuresson, triathlete